Lyfta på fossingarna

Idag blev de lite tömkörning och jag hade med lite cavaletti-bommar idag. Det blev därför ett relativt kort pass med fokus på just det och inte så mycket annat mer än uppvärmning. Jag vill inte att hon ska överanstränga sig, utan cavalettin handlade främst om mjukhet och rörlighet snarare än styrka idag och nu under igångsättningen.

Hon var hur som helst jätteduktig idag av flera anledningar. Första anledningen var för att det verkligen blåste stormvindar ute och det lät som om ridhuset skulle kollapsa vilken sekund som helst. Occtavia brydde sig inte ett dugg om det och var hur lugn och trygg som helst, trots att hon var riktigt taggad. Hon hade lätt kunnat ta tillfället i akt för att försöka busa, men hon var helt koncentrerad på mig och uppgiften. Hon lyssnade hela tiden riktigt bra och arbetade hela tiden på.

Ja, och det var väl lite det som var en andra anledningen också -  hon jobbade på så himla bra! Hon kändes såå lugn och stadig, så rund och fin. Jobbade igenom hela kroppen hela tiden och var så nöjd samtidigt som hon tyckte att det var superkul. Man såg verkligen hur hon sög mot bommarna och uppskattade verkligen dem. Kul!

Kommentera här: