Det blir bättre

Idag skötte sig busfröet mycket, mycket bättre än igår. Redan i början då jag idag igen körde lydnadsträning var hon lugnare och lyssnade bättre. Hon var heller inte så rastlös och hade bättre tålamod. Jag kunde därför ganska snabbt gå över till longeringen idag. Hon busade lite, men utan att sparka så som hon gjorde igår. Dessutom var jag snabbare på att se när hon blev så och kunde då sätta henne ur balans och sedan var det bra med det.
 
Hon var verkligen jätteduktig idag och jag är jättenöjd! Nu får hon bara fortsätta vara såhär duktig :)

Taggad ponny

Red ut en stund med Dicja idag och hon var totalt övertaggad, vilket inte förvånade mig. Jag arbetade henne väldigt mycket i traven och koncentrerade mig på att få ett lugnt och jämnt tempo. Det gick lite bättre mot slutet, men jag fick verkligen kämpa för att få henne att koncentrera sig på mig. Galoppen var väl sisådär. För det mesta var den springig och studsig, men stundvis var den jättefin. Hade bara önskat att stunderna hade hållt i sig längre! Men det är ju inte konstigt att hon är så efter två veckors vilande. Snart är vi tillbaka igen!
 

Nytt från JH collection

Det har kommit lite nya grejer från JH collection och jag tycker det blir en tumme upp för de flesta. Har helt kärat ner mig i grimman och tränset!

Vad tycker ni? Hiss eller diss?