Vill så gärna ha

Den här västen från Spooks är verkligen så grymt snygg. Nu rider jag tyvärr knappt längre med väst längre, i alla fall inte när jag rider Occtavia, eftersom jag alltid rider henne med säkerhetsväst. Blir lite väl mycket med en till väst ovanpå då haha. Men den här västen skulle vara så otroligt skön att ha i stallet. Jag blir så lätt spänd i axlarna och nacken, men med den höga kragen skulle det vara lättare för mig att slappna av och hålla de delarna varma. Skulle verkligen vilja ha den här västen. Vet dock inte vilken färg som är snyggast, men lutar åt den lila. Vad tycker ni?

Den här västen går att hitta både på Hööks, för 1 075:-, och på Zalando, för 949:- .
 


Skulle inte heller vara helt fel med den här pikén som jag har gått och blivit smått kär i. Så läcker färg! Finns även den på båda Hööks och Zalando, och kostar 495:- respektive 499:- .
 

En ny vecka!

Godmorgon!
Ännu en ny vecka och jag är lika glad för det. Mår så himla bra och har så himla roligt under veckorna, så vardagarna är inga transportsträckor till helgen. Jag njuter av vardagen trots att det finns delar som inte är lika roliga. Jag insåg den här helgen att jag är långt ifrån lika stressad som jag har varit förut. Tidigare har jag stressat sönder över allt skolarbete och över allt annat som jag ska hinna med. Nu är det i slutet av mars, nästan början av april och i princip allt skolarbete ska vara klart innan påsklovet (v. 16) eftersom jag går på gymnasiearbete efter det. Så det är hur mycket arbeten som helst, men jag är helt lugn och inte ett dugg stressad. Så oerhört skönt så det går inte att beskriva!

Jag går just nu bara och taggar till allting känns det som, haha. Har så mycket att se fram emot och allt är riktigt bra just nu. Synd bara att jag inte ska till Occtavia idag, utan ska plugga. Hade ju definitivt föredragit min lilla sötnos framför plugget, men men. Det är så lite tid kvar och det är verkligen värt att satsa på skolan och betygen. Är helt i fas och det är så jäkla skönt. Jaja, slutbabblat om det nu!

Fixade lite snabbt en ny header igår. Denna är bara tillfällig till Occtavia är fin nog att fotas (hon är inte lite dammig just nu den där damen, haha) och då kommer det upp en ny och mer välarbetad. Men jag var så trött på den förra! Vad tyckte ni om den? :)