Smakprov

Jag är jättetrött nu ikväll, så allt om idag kommer upp imorgon istället då jag orkar fixa med det. Men jag kan ge er ett smakprov så får ni åtminstone se hästen jag red.
 

Hemma igen

Nu är jag hemma efter en LÅNG men underbar, härlig, och fantastisk dag. Vi hade tur med allt annat än vädret ;) Kommer upp lite grann idag och imorgon. Får se hur mycket jag orkar fixa idag, är helt slut.
 
Kan i alla fall berätta om när vi var hemma i stallet. Det var ju meningen att det skulle bli en uteritt, men så blev inte fallet. Dicja hade en ordentlig reva på ryggen och var alldeles öm och svullen där. Så jag promenerade med henne tillsammans med Rebecka som red Occra. Det gick ju bra det med!
 
Men som sagt, mer om idag kommer upp senare!
 

Godmorgon!

Godmorgon alla morgonpigga, eller hej alla som läser detta senare ;) Idag blir det en spännande och lång dag ute i stallet. Kommer börja rida Dicja och det blir uteritt med Rebecka och Occra. Trevligt! Sedan ska vi åka iväg med Occtavia till min tränare Marias gård. Blir ingen direkt träning så, men kommer väl träna på att visa upp henne för hand på ett nytt ställe. Kanske sätter på lite musik i högtalarna :)
 
Sedan ska jag även få testa på att rida en utav Marias hästar. Ska bli superkul! Hon har aldrig sett mig rida egentligen, men bjöd ändå med mig för att rida för henne på en utav hennes hästar. Skitkul rent ut sagt! Ser så fram emot denna dag :D