Framtida fälttävlansryttare?

Haha, nej dressyren är fortfarande nummer 1 på listan ;) Men det var så grymt roligt att få testa på lite fälttävlan igår! Jag fick rida en liten D-ponny, men som mer kändes som en C-ponny. Bara det var väldigt roligt, hehe. Hon var riktigt pigg och glad, men ändå så lugn och schysst. Hoppade allt man styrde på, oavsett hur mycket hon tittade på hindret.

Vi fick testa en hel del hinder faktiskt, inte bara några stockar. Det också, såklart. Vi hoppade bland annat ett stenhinder, ett däckhinder, en trappa, en back och red igenom en vattengrav. Trappan var himla rolig att hoppa, men jag är glad att vi bara hoppade uppför och inte nerför haha. Väldigt annorlunda måste jag säga. Banken var också otroligt rolig och en liten favorit just för att den var så annorlunda än vad man är van vid. Man hoppar upp på en platå och ska på andra sidan "droppa" ner hästen, typ hoppa ner fast inte riktigt hoppa. Hade egentligen ingen aning hur jag skulle göra, men det fixade sig automatiskt! Vattengraven var också väldigt rolig och min häst blev sjukt taggad av den. Dicja hade ju totalvägrat haha.

Det här var som sagt första gången för mig och lite pirrigt var det. Jag menar, på vanlig hoppning så vet man ju hur det mesta går till, men här är ju hindrena fast. Man får lite mer respekt för det faktiskt. Sjukt kul var det i alla fall! Hoppas jag kan bjuda på lite bilder sen som min kompis tog, vi får se :)

Näst sista dagen..

Godmorgon!
Äntligen fredag, grymt! Åker ut till Lövsta som vanligt på praktik, men det sorgliga är att det här är näst sista gången.. Det är egentligen sista gången eftersom vi är lediga nästa fredag, men ni känner väl mig vid det här laget ;) Ska bli jätteroligt att åka dit igen, är lika taggad varje gång. Sen får vi se vad den här fredagen har att bjuda på! Ett inlägg om hur det gick på terränghoppningen igår kommer upp senare idag, så håll utkik.

Ponnyskrutten

Ögat ser så himla fint ut nu, ser helt normalt ut förutom det rosa där skinnet saknas. Skönt att det blev bra så fort! Igår red jag henne för första gången på flera dagar. Tog en uteritt tillsammans med Amanda och Occra. Vi skrittade bara och trots att Dicja vilat några dagar höll hon sig i skinnet. Även om hon var vääldigt sugen på att börja trava många gånger. Härligt att komma igång igen!

Idag var det Idas tur att rida henne och eftersom hon var själv på ridlektionen idag red vi ut i skogen. Eller ja, jag gick. Dicja är så himla snäll och go med henne, hon tar verkligen hand om Ida. Och Ida tycker det är så roligt och är så förtjust i Dicja. Så härligt att se!