Piggelin

Occtavia var såklart väldigt pigg idag eftersom både kylan och snön har kommit. Men hon var faktiskt väldigt duktig. Hon fick springa av sig i början och var då helt fantastisk i traven och den vänstra galoppen. Så stadig! Bara rullade på, hittade sin egna takt och balans. Sedan bytte vi varv och då upptäckte hon att jag hade den vanliga kopplingen med tömmarna. Det vill säga var jag inte lika stark. Vilket hon självklart passade på att uttnyttja. Hon drog iväg i full galopp, men höll sig faktiskt ganska bra på volten. Men jag flög ju typ efter som en liten vante, haha. Lyckades hålla mig på fötter och efter en stunds springande flygande lugnade hon ner sig och återgick till den riktigt fina traven.

Vi rullade på i traven och hon hittade en väldigt fin, låg form som hon såg ut att trivas med. Jätteroligt! Sedan blev det att vi skrittade runt fyrkantsspåret och vände hit och dit. Likadant i trav och där var hon verkligen superduktig. Hon höll ett väldigt bra tempo och sprang inte iväg. Dessutom lyssnade hon jättebra och gjorde precis det hon skulle. Jag blir så himla stolt, nöjd och överlycklig när hon är så här fin! <3

Trött, slut, finito

Hej gott folk. Jag vet att det har varit dålig uppdatering idag, men igår kväll var jag så himla trött att jag inte orkade tidsinställa. Och jag är fruktansvärt trött ikväll nu också. Jag har kört järnet nu i skolan och med hästarna, så nu är jag helt slut. Vi har hur mycket som helst i skolan just nu, ni skulle bli alldeles virriga om jag berättade. Lite snabbt kan jag säga det jag kommer på och det är 3 uppgifter om foder, 2 uppgifter i samhällskunskap (kommer snart en till), 2 uppgifter i engelska, 2 uppgifter i idrott. Ja, ni hör nu! It goes on and on and on.

Så ni får det här inlägget idag och ett till om hur det gick med Occtavia idag. Sedan kommer jag typ ligga däckad i soffan och glo på någon film, haha. Nej, men jag känner att jag behöver ta det lugnt en kväll nu. Men nu vet ni i alla fall hur det står till här!
 

Sista november

Sjukt vad tiden går fort! Imorgon är det ju december. Men idag är det fredag. Wihoo! Börjar dagen hos Maria och trots att jag börjar senare idag tänkte jag gå upp vanlig tid för att hinna träna innan. Hurtbulle, jajamen. Ska bli väldigt mysigt. Jag kommer stanna där längre än vad jag brukar, för sedan åker vi direkt till "mitt" stall eftersom hon ska hålla träning för mig och Occtavia. Ska bli väldigt kul! Undra hur pigg hon kommer vara nu tack vare kylan och snön ;)

Såhär mysig utsikt hade jag förra fredagen när vi red ut