Somnar snart

Efter den här dagen är jag verkligen helt slut. Har haft en superbra dag på Lövsta! Har fått se otroligt bra och inspirerande ridning, hanterat många härliga hästar och haft det allmänt bra. Full fart som vanligt och stressigt, men det trivs jag ändå med. Mycket bättre än att lulla runt och inte göra något vettigt.

Väl hemma var det bara att sleva i sig maten och sedan bar det av till nästa stall. Där busade jag med Occtavia i ridhuset. Riktigt härligt och roligt! Mer om det imorgon då även filmen kommer upp, nu orkar jag inte fixa det. Vi fick även höleverans och det innebar bärande av massa hö. Så nu blir det snart tack och godnatt för min del, haha!

14. Det här har betytt mest i mitt häst- och ridliv

Jag kan inte säga att bara en sak har betytt mycket, utan det är flera saker som har betytt väldigt mycket och som sedan har lett till där jag står idag. Det ena leder till det andra, som man brukar säga. Och det har det verkligen gjort!

Allt som har betytt något är alla de hästar och alla personer jag har träffat. Alla hästar har varit guld värda och har lärt mig både det ena och det andra. Jag har haft turen att träffat alla hästar vid precis det rätta tillfället också. Hade jag stött på Dicja ett år tidigare hade det nog inte gått lika bra, detsamma med Occtavia. Jag lär dem och jag lär mig av dem. Det är så det borde vara också, ett fantastiskt samarbete!

Sedan är det såklart alla underbara personer jag har träffat. Ann-Sophie, mina gamla tränare, mina nuvarande tränare och alla jag har träffat på mina praktiker. Just det sistnämnda har varit väldigt bra tack vare att jag har skapat ett ganska stort kontaktnät och det har faktiskt varit till stor nytta. Alla har betytt något, mer eller mindre, vissa positivt och vissa negativt. Men man lär sig av alla!

Det är verkligen jättesvårt att peka ut just en händelse eller liknande och säga att just det har betytt mest. Allt har betytt något och det man bör fokusera på är allt det positiva. Alltid.

Extra praktikdag

Godmorgon!
Idag är det torsdag och då ska jag egentligen vara på Akka, men inte denna torsdag. Det kommer realelever från stockholm för att vara på Akka för att göra en mini-hästskötarexamen och då skeppar skolan iväg oss till våra praktikplatser. Inte mig emot! Så idag blir det en tidig dag och sedan jobba för fullt på Lövsta. Superkul! :D

Senare ikväll får vi höleverans och jag ska bara pallra mig med till stallet oavsett hur trött jag är. Ska ta och busa lite med lillbusan som nu har sagt till oss att det är dags för bus igen, haha. Hon och vila går inte så bra ihop! Hon har så fruktansvärt mycket i huvudet att vi knappt hinner med. Älskar det med henne <3 Videokameran följer med så får ni bra uppdatering om henne också.