Taggad x2

När Occtavia blir taggad blir det såklart lite hopp och skutt. Och dessa måste jag spklart bjuda på! Så det blir två bildserier på en taggad knashäst.

Bildserie 1:


Bildserie 2:
 

Pigg, glad och taggad

Idag var Occtavia sig själv igen, tack och lov! Så jag tömkörde henne på banan och hon var riktigt taggad. Trots det lyssnade hon ändå väldigt bra på mig och det är ju bra. Vi tränade en hel del i traven idag med tempoväxlingar och övergångar till både skritt och galopp. I högervarv ville hon gärna smita in mot mitten när det blev jobbigt och därför fick hon gå lite utåtställd ibland. Där var hon även lite springig i både traven och galoppen, men hon arbetade på bra när jag väl fick tillbaka henne.

I vänstervarv hade hon coolat ner sig lite mer och jobbade på riktigt fint. Galoppfattningarna där var helt fantastiska! Helt i balans, formen var precis som den skulle och fattningarna blev riktigt samlade. Hon satte sig verkligen på bakbenen där, mer än hon gjort tidigare, och det var riktigt häftigt att se. Hon tog verkligen i med hela kroppen. Det medförde såklart en väldigt fin och samlad galopp, men det blev väldigt jobbigt för henne och därför orkade hon inte galoppera på så länge i de galopperna. Men åh så fin hon var! Vi båda var riktigt nöjda efteråt, skönt att vara igång igen efter avmaskningen.