Snyggingen!

Idag har varit en väldigt lugn och normal dag. Förutom på eftermiddagen då vi var två man kort, men det var ändå inte mycket som skulle göras, så det var lugnt då också. Så istället tänkte jag bara snacka lite om min goda vän Wlademir, även kallad Wladde. Jag gillar verkligen den här hästen starkt! Jag har fått "tagit hand om" honom väldigt mycket under min praktikperiod och han har varit en lugn och tålmodig läromästare till mig när jag skulle lära mig hur spa't fungerar och lasern. Så himla snäll och go' häst alltså! Har varit ute och promenerat en hel del med honom också. Påminner mig en del om Occtavia, kanske inte så konstigt att jag gillar honom hehe?

Hade jag haft mycket mer pengar än vad jag har nu skulle jag definitivt köpt honom!
 

Bilder från Holland

Tänkte dela med mig lite bilder som jag lyckades ta med min mobil från när vi var i Holland med hingsten Breezer. Har tänkt göra det tidigare, men är lite glömsk av mig hehe.

Här är i alla fall lite bilder på omgivningen. Väldigt vackert!
 
Det här är bilder från när han skulle fotas.
 
Och så bilder från när han rids. Så himla snygg häst!
 
 

Ibland är det sådana dagar..

Dagen började inte så bra för min del då jag hade väldigt ont i magen. Så jag kom försent, efter att ha meddelat dem såklart, men de var så gulliga och sa bara att jag fick gå hem när jag ville om jag inte mådde bra. Tack och lov blev det bara bättre sen! Det var en väldigt lugn dag idag, vilket kändes skönt just en sådan här dag. Det var egentligen inte så mycket som hände mer än det normala.

Fast jag fick vara med och titta på när Jeanna Högberg tränade för Patrik. Så himla roligt och lärorikt! Och inspirerande och motiverande! Ah, blir så glad för dessa chanser jag får och jag suger åt mig av alla kunskaper som erbjuds. Det är ju så lärorikt att titta på andra ekipage och dessutom när tränaren sitter precis bredvid en och kommenterar precis allt. Det får mig också att inse att även de bästa ryttarna alltid har någonting att träna på, något att förbättra. Både hos hela ekipaget och sig själv. Är verkligen tacksam över att jag fick sitta med och kolla på träningen idag!